Din klinikk for fysioterapi i Lillestrøm

Her på klinikken vår i Lillestrøm har vi bred erfaring med å benytte fysioterapi i behandling av akutte og kroniske plager og skader i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Alle kunder får behandling av en erfaren fysioterapeut, og gitt de virkemidlene de trenger for å hindre tilbakefall og få en hverdag uten smerter.

Bilde av fysioterapeut som masserer

Vi kan behandle det aller meste av skader og irritasjoner:

  • Musearmer
  • Prolapser
  • Protrusjoner
  • Kroniske ryggsmerter
  • Hodepine
  • Rehabillitering av knær og skuldre
  • Med mer..

Vi følger også opp flere profesjonelle idrettsutøvere, og jobber aktivt med flere bedrifter og idrettslag som en del av våre daglige aktiviteter her på klinikken.

“4 år, 2 fysioterapeuter, utallige behandlinger og “hard jobbing” uten særlig bedring. Nå, etter 3 (!!!) behandlinger hos Alfred og enkle hjemmeøvelser på stuegulvet, har 8 min på mølla blitt til 25… Jeg er målløs!!!”

Vår tilnærming til fysioterapi

Vi har valgt å jobbe med mest mulig manuelle teknikker, og benytter av den grunn hendene som hovedverktøy i behandlingen, men med full tilgang til både helsestudio og slyngebehandling beveger vi oss ofte bort fra behandlingsbeken ved behov for aktiverings-, styrke- og balansetrening. I mange tilfeller ser vi at hjelp til egentrening er en viktig del av hvordan du som kunde kan forbli glad og smertefri i lang tid etter siste besøk på vår klinikk. Derfor forsøker vi etter beste evne å hjelpe våre kunder med relevant kunnskap om deres skader, og gi dem verktøy til å håndtere plagene selv dersom de skulle finne veien tilbake på et senere tidspunkt.

 

Vi har et bredt nettverk

Fysioterapi som fag er under stadig utvikling, og vi følger nøye med på forskningen som pågår for å holde topp kvalitet på det vi leverer. Det er allikevel ikke alt vi kan behandle her på klinikken vår i Lillestrøm, og vi har derfor utviklet et særdeles godt nettverk med spesialister, for om vi ikke kan hjelpe deg, så kan vi i allefall peke deg i riktig retning!